İşletmecilik Danışmanlığı

1- ANALİZ
• Rakip analizlerinin yapılması
• Mevcut operasyon incelemesinin yapılması
• Menü analizi yapılması
• Maliyet kontrolü
• Satış analizlerinin yapılması
• Pazarlama analizlerinin yapılması

2- ÜRÜN GELİŞTİRME / MENÜ HAZIRLAMA
• Yeni menü oluşturulması
• Menü reçetelerinin oluşturulması
• Maliyet tablolarının hazırlanması
• Tedarikçilerin belirlenmesi
• Menü satış fiyatlarının belirlenmesi
• Ürün fotoğraflarının çekilmesi
• Baskılı menü tasarımının yapılması

3- SATIŞ GELİŞTİRME
• Satış hedeflerinin belirlenmesi
• Satış planlamasının yapılması
• Misafir memnuniyeti araştırmaları
• Pazarlama analizi
• Pazarlama iletişimi
• Rekabet analizi
• In-store çalışması
• Menü stratejisi
• Paket servis sistem kurulumu

4- DENETLEME VE RAPORLAMA
• Maliyet kontrol sürecinin denetlenmesi
• Mutfak ve servis standartlarının denetlenmesi
• Hijyen ve sanitasyon denetlemesi
• Denetim formlarının hazırlanması
• Gizli müşteri uygulaması
• Maliyet raporlarının hazırlanması
• Satış tablolarının hazırlanması
• Envanter hazırlanması
• Kar- zarar tablolarının hazırlanması



5- YENİDEN YAPILANDIRMA
• Yönetimsel değerlendirme
• Operasyonel değerlendirme
• Pazar analizi
• Kar ve Zarar Analizi
• Personel eğitimi
• Konsept değerlendirme
• Konsept geliştirme
• Kurumsal yapılanma
• Borç yönetimi
• Satış artırma yöntemleri
• Pazarlama stratejilerinin yapılandırılması


6- İNSAN KAYNAKLARI
• Operasyonel personel tedariki
• Personel eğitimleri
• Personel yönetimi danışmanlığı
• Eğitim manuellerinin hazırlanması
• Personel el kitabı oluşturulması
• Personel değerlendirmesi
• Organizasyon şemasının hazırlanması
• Tüm pozisyonların görev tanımının oluşturulması

 

});})(jQuery);